Střípky ze šatny mužů C PDF Tisk Email
Napsal uživatel Redaktor   
Sobota, 04 Říjen 2014 08:15

 

 

Vznik týmu

Základní osa mužů C vznikla už v loňském roce. Po neshodách o působení týmu v soutěži se nakonec kluci přestali připravovat a zdálo se, že celé myšlence odzvonilo. Jenže pár zapálených nadšenců nechtělo jen tak přihlížet, jak se nám ztrácí hráči a jak ubývají fanoušci. A tak v létě 2014 byli do oblastního přeboru přihlášeni muži „C“, kterým se hned od začátku začalo říkat Šamanboys. Není divu. Každý z nás tak trošku kouzlí. Někdo se svým zdravím, někdo s léty a někdo třeba jen se svým volným časem. Všechno to ale děláme ze srdce….pro národní házenou…..pro fanoušky, kteří jsou skvělí a které chceme bavit.

 

 

 

Derby po dlouhých letech

Vše o čem se mezi lidmi špitalo se 5.9.2014 stalo skutečností. Po dlouhých letech vyrazili fanoušci na staroveské derby. Domácí Stará Ves „C“ premiérově přivítala Starou Ves „B“. Ve výborné atmosféře zvítězili mladíci z béčka 20:15 (11:12).

 

 

 

 

 

Něco pro diváky

Bylo nám jasné, že všechny fandy, kteří přijdou na naše zápasy je potřeba zaujmout a odměnit. No a když se to nedaří hrou, tak co třeba dobrým nápadem. Proto nás od samého začátku provází naše prasátko. A vše je naprosto jednoduché. Vy přispějete symbolickým dobrovolným vstupným na náklady našeho týmu a od nás dostanete malý dárek. V prvním kole to byl zákusek, ve druhém malý pizza závitek. Příště?? Nebojte, určitě u nás najdete něco dobrého na zub.

 

Aktualizováno Středa, 05 Listopad 2014 11:43